logotop

Industry expertise

Prin specificul activitatii, BROKASIG BROKER DE ASIGURARE, reprezinta interesele clientilor in raport cu societatile de asigurare prin  acordarea consultantei de specialitate.

Calitatea si profesionalismul oferite sunt recunoscute de clientii nostri traditionali: SC Dacos, SC Boromir, SC Damila, SC Vilextur, SC Ciurezu,SC Marborom,etc.


Orice organizatie are nevoie de un partener,specialist in managementul riscului.
Cu ajutorul experientei acumulateBROKASIG BROKER DE ASIGURARE, ofera cunostinte si resurse cu maxima acuratete, professionalism si eficienta.
Pentru orice tip de activitate pe care o desfasurati,BROKASIG BROKER DE ASIGURARE are solutii sau propuneri de asigurari pentru reducerea riscurilor.

Comert

Activitatea de comert presupune miscare, varietate, conexiune cu toate celelalte domenii de activitate, riscurile sunt pe masura…

Industria chimica si energetica

Aceste activitati presupun riscuri majore. Insa majoritatea pot fi prevenite, transferate catre companiile de asigurari .

Institutiile financiare

Dezvoltarea pietei creditelor a determinat si cresterea riscurilor de recuperare a acestora, astfel ca pentru  institutiile financiare produsele de asigurari s-au diversificat, gasindu-se solutii pentru transferarea lor la societati de asigurare.
   
Productia

O serie de riscuri care pot avea consecinte grave se pot produce in activitatile de productie.  BROKASIG BROKER DE ASIGURAREofera cele mai bune solutii de prevenire si combatere a acestora.

Divertisment / Publicitate

Riscurile sunt deosebite in aceste activitati, dar si acestea pot fi transferate catre companiile de asigurari.

Persoanele fizice

Nu doar companiile se confrunta cu cele mai diverse riscuri, dar si fiecare persoana obisnuita, fie ca e vorba de casa, autoturism sau viata.

Servicii

Serviciile reprezinta un domeniu extreme de variat, ca si riscurile cu care se confrunta.

Maritim

Ca si orice alt domeniu de activitate care presupune transport si activitatea maritima este supusa unor riscuri majore.  

Aviatie / Aeronautica

Este de prisos sa precizam ca aceste activitati presupun riscuri speciale; societatile de asigurari care preiau aceste riscuri trebuie sa fie unele puternice .

< | > top pagina