logotop

Asigurari pentru angajati


Programul de asigurare a angajaţilorpoate fi creat sub o structură flexibilă, pe nivele diferite de acoperire, pe categorii de personal şi în funcţie de specificul activităţii.


Asigurarea de accidente
Acoperă decesul şi invaliditatea din accident şi poate fi extinsă prin acordarea de indemnizaţii pentru spitalizare, fracturi, intervenţii chirurgicale, incapacitate temporară de muncă (perioada de convalescentă).


Asigurarea de viaţă
Acoperă decesul şi invaliditatea din orice cauză şi poate fi extinsă prin acordarea de indemnizaţii pentru spitalizare, fracturi, intervenţii chirurgicale, incapacitate temporară de munca (perioada de convalescentă).


Planul de investitii
Este un produs asimilat pensiei private şi în acelaşi timp un instrument de fidelizare pe termen lung a angajaţilor.


Asigurarea de călătorie în străinătate
Se încheie pentru călătorii în scop de afaceri sau pentru deplasare în scop de lucru în străinătate. În această asigurare sunt cuprinse: asigurarea cheltuielilor medicale în străinătate, acoperind asistenţă medicală şi transport medical de urgenţă, cheltuieli de repatriere în caz de deces, despăgubire în caz de pierdere a bagajelor, asigurare de răspundere civilă în străinătate.

 

Va rugam sa parcurgeti cele mai  uzuale linii de afaceri.  Daca tipul de asigurari pe care il cautati nu se gaseste pe lista, contactati-ne si vom reveni cu informatii suplimentare.