logotop

Asigurari auto

Asigurarea pentru avarii si furt a autovehiculelor (CASCO)
Acoperă autovehiculele pentru daune accidentale sau furt. Poate fi încheiată pentru fiecare autovehicul individual sau pentru parcul de autovehicule. Pentru autovehiculele aflate în exploatare, asigurările se pot încheia în baza unei poliţe deschise cu durata de 12 luni care să cuprindă în asigurare toate autovehiculele achiziţionate în perioada asigurată. Data de expirare a asigurării este aceeaşi pentru întreg parcul de autovehicule.


Asigurarea casco pe parcurs extern
Acoperă autovehiculele pentru furt şi daune accidentale produse în afara graniţelor ţării. Este o prelungire pe parcurs extern a poliţei casco valabila în ţara în care este înmatriculat autovehiculul.


 Asigurarea obligatorie de Raspundere Civila Auto (RCA)
 Răspunderea civilă obligatorie acoperă daune produse terţilor prin accidente auto.


Asigurarea suplimentara de Raspundere Civila Auto (RCAS)
Se încheie pentru daune ce depăşesc limita de despăgubire acoperită de RCA şi pentru o limită stabilită la solicitarea clientului.


Asigurarea de Raspundere civila in strainatate (Carte Verde)
Acoperă răspunderea civilă pentru daune materiale sau vătămări de persoane ca urmare a accidentelor auto ce au loc în tarile care nu fac parte din Uniunea Europeana.


Asigurarea de accidente a pasagerilor
Protejează pasagerii din autovehicule împotriva riscurilor de deces şi invaliditate din accident. Acoperirea poate fi extinsă prin clauzele de indemnizaţie zilnica de spitalizare din accident şi clauza de indemnizaţie pentru portul centurii de siguranţă.

Va rugam sa parcurgeti cele mai  uzuale linii de afaceri.  Daca tipul de asigurari pe care il cautati nu se gaseste pe lista, contactati-ne si vom reveni cu informatii suplimentare.